Rokin

Description

We zijn verheugd om dit zeer karakteristieke 2 slaapkamer appartement aan de markt aan te bieden, gelegen in het hart van het stadscentrum.

Deze accommodatie uit de 17e eeuw bevindt zich in de Arti & Amicitiae Society en heeft een kunstgalerie op de begane grond. Het appartement is charmant en heeft mooie kenmerken zoals balkenplafond, grote ramen in de woonkamer en eigenzinnige kleine slaapkamerramen die over de daken van Amsterdam kijken. Het profiteert verder van een ruime open keuken, een slaapkamer beneden met ensuite badkamer met toilet, een maisonnette slaapkamer en een lichte en luchtige woonkamer met uitzicht op het Rokin en de gracht.

Het appartement is geschikt voor delers, er moet echter rekening mee worden gehouden dat de badkamer alleen toegankelijk is via de slaapkamer beneden en de maisonnetteslaapkamer geen deur heeft om enig geluid uit de woonkamer te weren.

De woning is gelegen op de 1e verdieping van dit goed onderhouden monumentaal pand. Er is een overvloed aan winkels en restaurants voor de deur en de universiteit ligt aan de overkant van de gracht. Ook het centraal station is op loopafstand evenals het openbaar vervoer dat u verder naar Amsterdam brengt.

2 maanden huurwaarborg.

Additional info
  • Ligbad
  • Aparte douche
  • Wasmachine
  • Exclusief
Map
Rokin
Similar listings
^ Go up