Prinseneiland

Description

We zijn verheugd om deze ruime ombouw met 1 slaapkamer magazijn aan te bieden. Gelegen op het prachtige Prinseneiland met direct uitzicht op de gracht.

De mooi afgewerkte woning heeft een lichte en ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken, grote slaapkamer en badkamer. Er is de mogelijkheid om een ​​ruimte toe te voegen voor een tweede slaapkamer.

Gelegen op de tweede verdieping van dit karakteristieke oude pakhuis, profiteert het pand verder van natuurlijk licht, houten vloeren, moderne keuken en badkamer en een prachtig uitzicht.

Prinseneiland is een van de westelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. De 17e-eeuwse havenpakhuizen zijn omgebouwd tot appartementen. Er is geen verkeer en het voelt alsof je in een dorp in de stad bent. Dit unieke deel van de stad is een aantrekkelijke woon- en werkomgeving geworden. Het is binnen 3 minuten lopen naar de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk - de leukste winkelstraat van de stad - en de Noordermarkt, de Jordaan en het Centraal Station. Het Westerpark ligt om de hoek met diverse sportfaciliteiten, een bioscoop en diverse clubs en restaurants. Ten slotte is de ringweg A-10 snel en gemakkelijk bereikbaar.

Nu beschikbaar - gemeubileerd of gestoffeerde

Additional info
  • Aparte douche
  • Wasmachine
  • Not suitable for sharing
  • Exclusief
Map
Prinseneiland
Similar listings
^ Go up