Nieuwe Keizersgracht

Description

Dit charmante vierlaagse grachtenpand, dat zowel gemeubileerd als ongemeubileerd ter beschikking kan worden gesteld, is gebouwd in 1772 en dit appartement van 200 vierkante meter is gelegen op de eerste en tweede verdieping met een gezamenlijk trappenhuis. De originele kenmerken van het appartement zijn behouden (sierplafonds, schouwen, houten schuifdeuren) en gecombineerd met een moderne afwerking, waaronder brede houten vloerdelen, dubbele beglazing aan de achterkant en zijkanten van het gebouw, zichtbare baksteen op twee muren, houtkachel waar vroeger een van de open haarden was en een marmeren stenen keuken.

Beide verdiepingen van het appartement zijn open, zodat u van de ene kant van het appartement naar de andere kunt kijken. De eerste verdieping is een ruime amusementsruimte met een woonkamer (met uitzicht op de gracht), eetkamer (met uitzicht op de tuin), grote keuken (met uitzicht op de tuin) en een apart toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer (met uitzicht op de gracht), logeerkamer (met uitzicht op de tuin en ensuite badkamer met douche), hoofdbadkamer (met ligbad en aparte douche), apart toilet, studeerkamer en een kast met een ingebouwde wasmachine en droger.

Er is veel bergruimte inclusief ingebouwde kasten in de hoofdslaapkamer en in de gang boven, plus een grote bergruimte naast de studeerkamer.

DE BUURT

De prachtige rivier de Amstel ligt op slechts 30 seconden lopen - het is een geweldige rivier om langs te wandelen om inzicht te krijgen in het Nederlandse leven, met veel woonboten enz. Als u wat cultuur wilt opsnuiven, kunt u het Koninklijk Theater, het Nationale Ballet, Hermitage Museum, Foam Photography Gallery en Joods Historisch Museum liggen op slechts 2 tot 5 minuten lopen. En voor de shopaholics onder jullie is er een geweldige markt genaamd het Waterlooplein, plus tal van winkels, bars en restaurants, allemaal binnen 10 minuten lopen van het appartement.

Het is ook gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Zowel trams als de metro liggen op 5 minuten lopen (je kunt ze niet horen vanuit het appartement) en zowel de tram als de metro zijn op weg naar het centraal station.

Parkeren kan per direct.

Additional info
  • Ligbad
  • Aparte douche
  • Balkon
  • Wasmachine
  • Droger
  • Suitable for sharing
  • Exclusief
Map
Nieuwe Keizersgracht
Similar listings
^ Go up